Massage op ons vakantieadres

Massage op ons vakantieadres

Met een aantal vriendinnen verbleven wij in Maastricht en wij hebben een massage op ons vakantieadres gehad van Steph van Massagepraktijk Sie Joe.
Steph nam zijn massagetafel mee, een heel gesleep, maar dat vond hij geen enkel probleem.

Bamboemassage

Gré: Je voelt je bij Steph onmiddellijk op je gemak, hij weet zeer goed wat hij doet en respecteert de rust. Zelfs aan een ontspannend muziekje was gedacht. De massage was heerlijk en rustgevend, ik voelde me zo relaxed naderhand. Heerlijk geslapen daardoor. Ik raad Massagepraktijk Sie Joe zeker aan!!

Anja: Steph heeft mijn gestresste lichaam weer weten te ontspannen. Hij weet wat hij doet en stemt zijn behandeling op de persoon af zodat je je volledig kunt overgeven.
Ik kan hem aanbevelen.

Frouk: Steph is zorgvuldig, voorzichtig en houdt rekening met kwetsbaarheden. Hij voelt goed aan hoeveel druk je kunt hebben tijdens het masseren. Het voelde fijn, vertrouwd en na een uurtje was ik als herboren. Aanrader!

 

massage op ons vakantieadres ontspanningsmassage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *