Huisregels massage in Maastricht

Massagepraktijk Sie Joe Massage heeft hygiëne, respect en integriteit hoog in het vaandel staan en streeft er naar met de klanten een duurzame relatie aan te gaan. Vandaar dat de volgende  huisregels voor massage in Maastricht zijn opgesteld:

 

  1. Vanuit het oogpunt van hygiëne, wil ik je verzoeken om vlak voor de massage- behandeling te douchen.
  2. Sie Joe Massage is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke  aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.
  3. Geplande afspraken kunnen uiterlijk vierentwintig uur van tevoren kosteloos afgezegd of        verschoven worden . Bij niet tijdig annuleren zal de helft van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht worden.
  4. Bent je later dan de aanvangstijd aanwezig, dan gaat dit van de afgesproken behandeltijd af.De volledige behandeling wordt echter wel in rekening gebracht.
  5. Er vinden GEEN erotisch getinte massages plaats en deze zijn ook niet bespreekbaar. Erogene zones worden vermeden tijdens de massage.
  6. Sie Joe Massage is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.Tevens is Sie Joe Massage niet aansprakelijk voor eventuele olievlekken op kleding.
  7. Sie Joe Massage heeft geen vaste openingstijden en werkt alleen op afspraak.
  8. Betaling met pin is mogelijk. Contante betaling liefst zo gepast mogelijk.
  9. Wijzigingen in aanbod en prijs zijn voorbehouden.
  10. Bij het niet naleven van bovengenoemde huisregels behoudt Sie Joe Massage zich het recht cliënten te weigeren.

Redenen om absoluut niet te masseren zijn:

 – binnen 12 weken na een operatie
– koorts
– infectieziekten (zoals griep en zware verkoudheid)
– besmettelijke huidaandoeningen
– zwangerschap

 

 

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

Gastenboek

Als masseur ben ik heel Pietje precies

Als masseur ben ik heel Pietje precies door wie ik mijzelf laat masseren.Gelukkig zijn er goede masseurs in de omgeving.Zo ...

Lees meer...

heerlijke massage...

Via mijn man ben ik bij Steph terecht gekomen, had heel veel hoofdpijn en spanning in nek en schouders.Bij binnenkomst ...

Lees meer...

Top.....echte aanrader

Zeer professionele massage mogen ontvangen..duidelijke uitleg..goede screening van te voren...totale ontspanning!! Top...echte aanrader.Miranda

Lees meer...

Zeker een aanrader

Bij binnenkomst al meteen een goed gevoel. Steph is zeer professioneel en weet wat hij doet/waar hij over praat. Massage ...

Lees meer...

Heerlijke Massage 2

Heerlijke massage, 9 van de 10x val ik in slaap zo ontspannend🥰🥰🥰Angelique Angelique

Lees meer...